Chinese Spa ombouwen

Een Chinese spa ombouwen is een van onze vele werkzaamheden. 

 

Een Chinese spa ombouwen zorgt voor rust en bespaard in energie kosten.

 

Voorziet u uw Chinese spa van een nieuwe besturing, dan profiteert van gemak en gebruiksvriendelijkheid. Een Balboa spa besturing bevelen wij aan omdat deze veiliger, veel stabieler en dus minder gevoelig voor storingen is. Onderdelen van Balboa besturingen zijn makkelijk verkrijgbaar en goed voorhanden.

Chinese jacuzzi’s die nog voorzien zijn van een Chinese besturing, vertonen na enkele jaren vaak onverklaarbare spa storingen. De reden is de kwaliteit van de besturing. Haarscheurtjes in de display en slechte schakelingen in de besturing zijn een voorbeeld hiervan.  Na 2 tot 4 jaar dienen de eerste symptomen zich aan, die vaak moeilijk te achterhalen zijn.  Wordt u hiermee geconfronteerd, dan is ons advies de besturing te vervangen.

Natuurlijk kunnen we proberen de originele Chinese spa besturing te repareren, maar meestal is dit van korte duur. Bovendien zijn niet altijd de juiste onderdelen meer verkrijgbaar. De spa pompen, blower en ozonator kunnen veelal wel zonder problemen worden vervangen. Pompen etc staan los van het vervangen van de besturing door een Balboa besturing.

Een Chinese spa ombouwen is kosten besparend.

Geen problemen meer met onderdelen en betrouwbaarheid, dus oprecht plezier van uw spa.

Chinese spa ombouwen

Wij hebben al veel klanten tevreden mogen stellen door een Balboa besturing te plaatsen. De klanten geven aan dat de spa er veiliger en betrouwbaarder door is geworden. Wij geloven in de kwaliteit van Balboa. Daarom, een Chinese spa ombouwen doe je bij voorkeur met een Balboa spa besturing. Balboa heeft hun kwaliteit al lang bewezen. Onderdelen zijn geen probleem, altijd op voorraad en betaalbaar. Merk dat de spa display goed afleesbaar is ook bij lichtinval en dat bij een storing wordt gewaarschuwd door vermelding van een foutcode in de display. Deze foutcode geeft u aan wat het probleem is. Zo weet u meteen wat te doen om het spa probleem snel op te lossen. Komt u er niet uit, dan weten wij wat ons te doen staat. Natuurlijk krijgt u alle uitleg en een handige kaart ter ondersteuning. Makkelijker en sneller kan het niet.

We begrijpen als u meer informatie wil hebben,  wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden rustig te bespreken.

Vul ons contactformulier in en dan kunnen we snel samen overleggen wat bij u de beste oplossing is.

TIP!! Bezoek ook eens onze webwinkel www.spaonderdeel.nl

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service