Chinese Spa ombouwen

Chinese spa ombouwen

Een Chinese spa ombouwen vormt in Nederland een belangrijk deel van alle spa’s. Toch kunnen deze voor veel stress zorgen.

 

Een Chinese spa ombouwen zorgt voor rust en scheelt in energie kosten.

 

U heeft geen vervelende storingen meer. En,een Balboa spa besturing is veiliger en minder gevoelig voor storingen. Onderdelen van Balboa zijn makkelijk verkrijgbaar.

Chinese jacuzzi’s met een ingebouwde Chinese spa besturing, vertonen na enkele jaren vaak onverklaarbare spa storingen. De reden is de kwaliteit van de besturing. Na 2 tot 4 jaar, dienen de eerste symptomen zich aan, die vaak niet te achterhalen zijn. Haarscheurtjes in de display en slechte schakelingen in de besturing zijn een voorbeeld hiervan. Dient dit probleem zich bij u aan, dan is ons advies de besturing te vervangen.

Natuurlijk kunt u proberen de originele Chinese spa besturing te laten repareren, maar meestal is dit van korte duur. Bovendien zijn niet altijd de juiste onderdelen meer verkrijgbaar. de spa pompen, blower en ozonator kunnen veelal zonder problemen worden vervangen. Pompen etc staan los van het vervangen van de besturing door een Balboa besturing.

Een Chinese spa ombouwen is kosten besparend. Geen problemen meer met onderdelen en betrouwbaarheid, dus oprecht plezier van uw spa.

Chinese spa ombouwen

Wij hebben al veel klanten tevreden mogen stellen door de Chinese spa besturing te vervangen. Uw spa is er tenslotte veiliger en betrouwbaarder door. Wij zweren bij een besturing van Balboa. Daarom, een Chinese spa ombouwen doe je met een balboa spa besturing. Balboa heeft hun kwaliteit al lang bewezen. Onderdelen zijn geen probleem, altijd op voorraad en betaalbaar. Erg handig dat de spa display goed afleesbaar is en dat bij een storing wordt gewaarschuwd door middel van een foutcode in de spa display. Deze foutcode geeft u aan ons door en wij weten wat ons te doen staat. Natuurlijk krijgt u alle uitleg en een handige kaart ter ondersteuning. Makkelijker en sneller kan het niet.

We begrijpen dat u meer informatie wil hebben, daarom kunnen wij geheel vrijblijvend bij u langs komen om alle mogelijkheden eens rustig te bespreken.

Vul ons contactformulier in en daarna kunnen we samen overleggen wat bij u de beste oplossing is.

TIP!! Bezoek ook eens onze webwinkel www.spaonderdeel.nl

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service