Een bad in de badkamer

Heeft u een bad in de badkamer met een storing, wellicht kunnen wij u dan helpen.

 

Er zijn zoveel benamingen zoals bubbelbad, spa, whirlpool, jacuzzi etc. waar maar een product bedoeld, namelijk een spa die vaak buiten staat. Een spa  uitgevoerd met vele jets, verlichting, meerdere pompen en geschikt voor 2 tot 6 personen. Al deze woordkeuzes voor een spa brengen mensen met een bad in de badkamer in verwarring. Begrijpelijk maar toch zijn ze Well-Tec Spa Service op het juiste adres zijn. 

Er moet wel enig voorbehoud bij worden aangetekend. Het wil niet zeggen dat elk bad in de badkamer door ons kan worden gerepareerd. We doen namelijk geen breek of herstelwerk. Dit doen we niet omdat we daar de expertise niet voor hebben. Wel staan we klaar voor de technische storingen zoals een kapotte pomp of een lekkage. Daarmee kunnen wij u wel helpen. Bij een kapotte besturing komt iets meer kijken, dit is altijd bespreekbaar in ons contact samen. 

Bad in de badkamer

Waarmee kunt u ons zelf helpen? U kunt ons bij een aanvraag enkele foto’s van uw bad in de badkamer als bijlage mailen. Dat kan zijn van de pomp, de lekkage, maar ook van het luikje waardoor toegang tot een pomp of techniek is. Met deze informatie kunnen we bv zien welk type pomp het is, of welke andere materialen we nodig hebben om een reparatie goed te kunnen voorbereiden.

Wilt u een aanvraag doen of meer informatie hebben, vul dan ons contact formulier in. Wij nemen dan snel via de mail contact met u op.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service