Huiduitslag van uw spa

Huiduitslag van uw spa moet grondig worden aangepakt.

 

Spa’s bieden een prachtige, veilige en gezonde ervaring voor miljoenen mensen. Als de spa waterkwaliteit schoon en evenwichtig  is, kan het voor u hetzelfde bieden. We bespreken spa problemen en preventie.

 

Een warm en bruisende spa zijn de meest aantrekkelijke factoren voor de mens. Bij slecht wateronderhoud kunnen er echter wel Microben op de loer liggen. Microben is een verzamelnaam voor alle eencelligen zoals bacteriën, protozoa, eencellige algen en schimmels maar ook kleine meercellige organismen. Omdat onze huid poriën zich openen door het warme water, geeft het microben de kans toe te slaan en een infectie te veroorzaken. De minuscule waterdruppels die in de lucht vrijkomen kunnen een longbesmetting tot gevolg hebben.

 

Jacuzzi’s of spa’s zijn geen kleine zwembaden.

 

huiduitslag van uw spa

Mycobacterium avium

Elke spa heeft een warmere watertemperatuur en lager water volume dan een zwembad. Een vorm van huiduitslag van uw spa ligt daarom op de loer. Optimaliseer de waterkwaliteit als u last heeft van jeuk of huiduitslag.  Alleen chloor is niet altijd de oplossing. Ons lichaam heeft een prachtige weerstand tegen ziekten.  Gelukkig worden we zelden ziek van de microben aanvallen op ons lichaam. Pseudomonas bacteriën zijn een van de boordoeners. Deze kunnen invloed hebben op onze zintuigen en luchtwegen. Het organisme dat de legionella ziekte veroorzaakt, wordt vaak gevonden in deze omgeving. Het gedijt in warm water waar de spa waterkwaliteit vermindert. De Mycobacterium avium kan leiden tot griepachtige symptomen.

Bij organismen kunnen we de meeste problemen voorkomen. Een passend onderhoud en controle van de spa waterkwaliteit is een vereiste. Goed onderhoud is de beste verdediging tegen infecties of andere problemen. Voorkom stress van de huiduitslag van uw spa en andere vervelende ziektes.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service