jaarlijkse spa controle

Een Jaarlijkse spa controle voorkomt grotere problemen.

 

Een auto kopen is een hele investering een spa kopen is dat ook. Een reden om er zuinig mee om te gaan.

 

Een eigen spa is een lust voor het leven een weldaad voor geest en lichaam. Dit gevoel behouden vergt enige volharding. Dit begint bij de juiste waterbehandeling en onderhoud van de kuip. Het oog wil natuurlijk ook wat. Tot zover is er niet veel nieuws aan de hand. Maar waar het gaat om het innerlijk van de spa ofwel de spa besturing, pompen, ozonator enzovoorts blijken er haken en ogen in de praktijk.

Hoe komt het toch, dat een auto vanzelfsprekend zijn onderhoud krijgt op gepaste tijden. Een auto is een dure investering, maar een goede spa is dat zeker ook. Toch kijken spa bezitters ervan op als na enkele jaren een behoorlijk bedrag aan reparatiekosten de kop opsteekt. Het antwoord is meestal, “Dat is ons nooit verteld en dat wisten we niet,” als bijvoorbeeld de ozonator aan vervanging toe is.

Het mag duidelijk zijn een spa controle houd invloed op de kosten omdat op tijd een probleem wordt gevonden en opgelost. U voorkomt hiermee dat kosten onnodig hoog oplopen. Een jaarlijkse spa controle zorgt ervoor dat uw spa een langere levensduur heeft, net als bij uw auto. Spa onderhoud en controle is belangrijk en veilig voor u en uw spa!

spa controle

Maak snel een afspraak  en wij zorgen dat u tevreden bent.

 

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service