Jacuzzi reparatie

Spa en Jacuzzi reparatie gedegen en betaalbaar.

 

Uw spa verwarmt niet, een pomp doet het niet, de spa temperatuur wordt te hoog.

 

Het maakt niet uit wat de storing is. Wij zorgen ervoor voor dat uw spa weer verwarmt en spa pomp wordt gerepareerd. De werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd.

Wij verhandelen of verkopen geen Spa’s. Onze kracht is dat wij alleen zijn toegelegd op elke vorm van spa reparaties. Hierdoor bent u als klant verzekerd van gedegen deskundigheid en kunnen wij u alle zorg bieden die u van een reparateur verwacht. Wij zijn niet uit op dure reparaties. Het is veel belangrijker dat u blij bent goed geholpen te zijn en het gevoel hebt dat u een volgende keer weer gerust contact kunt opnemen. Onze prima beoordelingen kregen we niet zomaar, die hebben we moeten verdienen door eerlijkheid en vertrouwen te winnen. 

Punctuele en betrouwbare jacuzzi reparatie.

 

Als u ons benadert met een mail (onze voorkeur) voor reparaties, kunt u verzekert zijn dat deze binnen twaalf uur wordt beantwoord. Meestal vragen we om aanvullende foto’s omdat die een probleem vaak duidelijk maken. Een prijs indicatie vooraf is ook altijd mogelijk.  Mocht uw spa dusdanig veroudert zijn of de besturing aan zijn eind, dan is het altijd nog mogelijk voor het ombouwen van uw spa. Ook een Chinese spa kunnen we voor u weer helemaal in orde maken. Hierbij is onze werkwijze helder en duidelijk. Als wij het niet rendabel vinden, dan zeggen we dat eerlijk en raden we u aan afscheid van uw spa te nemen. Stap voor stap leggen we uit wat de mogelijkheden zijn. Na installatie van de nieuwe spa besturing is uw spa weer als nieuw. 

Belangrijk:

 

Laat preventief een keer per jaar uw Jacuzzi door ons nakijken. Op tijd reparaties aan versleten of defecte onderdelen verrichten is kostenbesparend, Een spa verwarming werkt niet als de circulatiepomp het niet doet. Daarom is voortijdige constatering van een mankement aan de circulatiepomp belangrijk. Spa, Jacuzzi of bubbelbad storingen kunnen verschillende oorzaken hebben, Wij hebben de expertise deze snel te achterhalen.

spa reparatie en onderhoud

Gaat u zelf aan de slag?

Bedenk dat elektrische spa reparaties gevaarlijk kunnen zijn. In de omgeving van water is voorzichtigheid geboden. Laat een jacuzzi reparatie daarom beter aan ons als spa technicus over. Ongeacht wie het werk uitvoert, zorg dat alle elektrische stroom naar de spa is losgekoppeld voor het maken van inspecties en reparaties.

Voor meer informatie vragen wij u contact op te nemen via ons contactformulier, Daarna houden we mail contact. Wij zorgen dat al uw vragen snel worden beantwoord.

 

Spa onderdelen nodig? Onze webwinkel vind u op: https://www.spaonderdeel.nl

www.spareparatie.eu

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service