Nieuw spa cover bestellen

 

De uitstraling van uw spa wordt mede bepaald door de cover. Een nieuw spa cover bestellen zorgt voor een mooi aanblik. Echter hebben we wel enkele maten en gegevens nodig.

 

Heeft u de beslissing genomen om een nieuw cover te bestellen, denk dan eerst even na wat u  belangrijk vindt. 

 

De kleur is belangrijk voor een jacuzzi cover, maar er zijn andere punten van belang, zoals de dikte van het cover. dikte spa coverStaat de spa of jacuzzi in de wind en moet deze alle weersinvloeden trotseren? Dan is de dikte van een nieuw spa cover belangrijk.

 

 

 

spa cover opmeten

spa cover opmeten

 

 

Niet onbelangrijk is de vorm van de hoeken. Kies de juiste die past bij uw spa. Een spa cover bestellen is bovendien goed meten. Neem nauwkeurig de afmetingen zoals de lengte en breedte maat van uw cover of meet de afmeting rechtstreeks van de spa. Houd rekening met de deelnaad, de naad waar de cover kan worden dubbel gevouwen. Zorg dat de afmetingen van een rechthoekige spa correspondeert met de naad.

 

 

spa ronding meten

 

 

 

De ronding van de hoek meet u eenvoudig zoals op deze afbeelding.

 

 

De cover kleur bepalen is uw eigen smaak. U kunt rekening houden met de omgeving of aankleding van uw spa, of de kleur van de omkasting. er is keuze uit voldoende kleuren.

 

 

Om uw nieuw spa cover verder te beschermen zijn er allerlei producten die u hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een coverlift die snel onmisbaar zijn. Ze zijn er in verschillende vormen en prijsklasse. Ook ter bescherming van een spa cover zijn de onderhoudsproducten en de Cover Cap De Luxe of de Spa Protector de Luxe die de hele spa beschermt.

Het is belangrijk voor uw spa of jacuzzi als er een bescherming is tegen weersinvloeden. Onder een overkapping is de beste bescherming en gaat uw spa en spa cover zeker 10 jaar langer mee.

 

 

 

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service