Ozonator en UV lamp vernieuwen

spa ozonator

Een ozonator en UV lamp vernieuwen zorgt voor altijd helder water en het dood bacteriën. 

 

Een van de meest krachtige desinfectiemiddelen is de ozonator.

 

De natuurlijke vorm van zuurstof vernietigd organisch materiaal, bacteriën en virussen door deze te doden of te neutraliseren.Een UV lamp bestrijd micro organisme net als de ozonator. De UV lampen zijn kwetsbaarder en moeten eerder worden vervangen.

Waarom zou ik een ozonator en UV lamp vernieuwen?

Deze vraag wordt natuurlijk vaak gesteld. Dat is ook niet raar, als je bedenkt dat bij de verkoop van een spa vrijwel nooit de ozonator of de UV lamp ter sprake komt. Laat staan dat men de klant meedeelt dat de ozonator en uv lamp geregeld moeten worden vervangen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een klant wist van het bestaan van een ozonator in hun spabad.

We vervangen een ozonator of UV lamp omdat ze aan slijtage onderhevig zijn. Een UV lamp heeft net als een ozonator een bepaalde levensduur.  Ozon wordt dan vrijwel niet meer aangemaakt en de UV lamp is te zwak om nog goed zijn werk te kunnen doen. Vervangen dient daarom op tijd te gebeuren. Doet u dit niet dan zal uw spa snel vies worden of sterk vervuilen. De helderheid van het water loopt sterk terug en u merkt dat u meer chloor nodig heeft om schoon en helder water te houden. 

Bestel direct uw ozonator via onze webshop.

 

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service