Schoon spa water

schoon spa water

 

 

 

 

Schoon spa water wil niet altijd zeggen dat het water vrij van bacteriën is. Sommigen krijgen huidproblemen terwijl het water schoon lijkt. 

 

Huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door een bepaalde bacterie. Vaak openbaren zich deze alleen op de rug en borst. Het zijn met name ontstoken haarzakjes. Het ziet eruit als rode bultjes en kan zich uitbreiden naar andere delen van het lichaam. Sommige hebben er soms last van na een bezoek gebracht te hebben aan een openbare spa of bubbelbad. De vraag is dan ook of deze spa’s altijd schoon spa water hebben.

Ook bij uw eigen bubbelbad kunnen deze huidproblemen optreden. Het spreekt voor zich dat een goede hygiëne daar een positieve invloed op kan hebben. Daarvoor moet u sommige onderhoudswerkzaamheden uzelf aanleren. Een van de eerste is om wekelijks de filters goed te reinigen. U kunt dit eenvoudig doen met een sterke waterstraal. Er zijn allerlei producten in onze webwinkel die u daarbij kunnen helpen. Een te hoge watertemperatuur is niet aan te raden.

Sommige spa gebruikers zijn niet overtuigd van een goede ozonator. Een ozonator moet echt op tijd worden vervangen en ook worden gecontroleerd of de aanzuigwerking goed is. U leest er hier meer over.

Kunt u niet tegen het gebruik van chemicaliën zoals chloortabletten, dan zijn er alternatieve die zeker goed hun werk doen. Er zijn voldoende pakketten in onze webwinkel verkrijgbaar. Heeft u hier vragen over, stuur dan even een email naar info@well-tec.nl

Wilt u een ozonator bestellen dan kunt u dit doen in onze webwinkel.

 

Meer informatie

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service