Spa besturing vervangen

Vervangen van een spa besturing is meestal een laatste redmiddel om vervelende storingen voorgoed op te lossen

 

Als u een complexe spa heeft met bv. drie spa pompen van 2 snelheden en een circulatiepomp, een blower etc. dan heeft u daarvoor een besturing nodig diespa besturing vervangen dit alles kan aansturen. Hiermee wordt wel eens een fout gemaakt. Twee spa pompen samen aangesloten op een aansluiting vraagt om problemen

Pas op met garantie

 

Pas op met garantie omdat de fabrikant eist dat alle besturingen worden geplaatst door kundige monteurs die bekend zijn met spa besturingen. Bij een verkeerde aansluiting vervallen alle garanties. Een leek zal deze snel maken.  Is er een pomp die het wel doet maar  teveel stroom trekt dan kan uw besturing hier al schade mee oplopen.

Welk merk besturing

 

Welk merk besturing kiest u. Hier is  moeilijk antwoord op te geven. Er zijn twee merken die de boventoon voeren, Gecko en Balboa. Verder heb je nog andere merken zoals Hydroquip,  Astral etc. Betrouwbaarheid is het belangrijkste en hierin heeft Balboa zich bewezen. Ze zijn marktleider in betrouwbaarheid.  Storingen zijn vaak eenvoudig op te lossen en Balboa onderdelen zijn betaalbaar. Jarenlang onbezorgd gebruik zonder storing is geen zeldzaamheid.

Gelukkig hebben wij, Well-Tec spa service, ruime ervaring in het ombouwen van spa besturingen en repareren van onderdelen zoals bv spa spa besturing vervangenpompen,blowers en ozonators  Overweeg om contact met ons op te nemen om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service