Spa bubbelbad of jacuzzi

Wat is nu het verschil in al die namen voor een product.

 

Spa bubbelbad of jacuzzi.

 

In Nederland wordt vaak gekozen voor een spa of bubbelbad als benaming. Voor een buitenbad vaak spa of jacuzzi en voor een bad in de badkamer een bubbelbad . Iedereen maakt hier blijkbaar zijn eigen keuze in. Daarnaast hoor je ook nog wel eens Hottub, maar dat is meer voor Engels sprekende landen. Een hottub kan ook een warm gestookte bad zijn die niet met een traditionele spa is te vergelijkenspa bubbelbad of jacuzzi Het enige verschil is dus eigenlijk of het bad buiten staat of in de badkamer. Een spa heeft een andere functie dan een bad in de badkamer.

Een spa kan net zo goed binnen staan. Zorg dan alleen voor voldoende ventilatie.  Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat in de badkamer het lichaam wordt gereinigd. Een prettige bijkomstigheid is dat er vaak lichte massage bij kan worden gebruikt. Een buiten-spa staat voor relaxen en ontspannen. Voor sommige ook wel voor reinigen, maar dat is absoluut niet de bedoeling van een spa. Je hebt ook nog de Zwem-spa ofwel Swim-spa, Dit is een grote spa voor massage maar biedt ook de mogelijkheid van zwemmen en fitnessen.  In een spa of jacuzzi wordt het water voor langere tijd gebruikt. Om dit water in conditie te houden, moet het worden gefilterd en behandelt dmv de ozonator met ondersteuning van chloortoevoeging. In een badkamer wordt het water veelal na gebruik weer weggespoeld.

zwem spa of swimspa

Hoe u het product ook noemt, heeft u er een storing aan, wij staan klaar om dit voor u op te lossen. Zoekt u een onderdeel www.spaonderdeel.nl

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service