Spa en jacuzzi onderdelen

Spa en jacuzzi onderdelen

Onderdelen leveren wij van bekende merken zoals bv, Balboa, Gecko, Waterway.

 

Ons uitgebreid aanbod spa en jacuzzi onderdelen zoals:

pomp onderdelen, spa pompen, spa besturingen, ozonators, verwarmingselementen, sensoren, drukmeters, spa display’s etc. tot waterverzorgingsmiddelen, spa covers, afdekhoezen, coverbeschermers, spa filters, spa-trapjes en veel meer.

 

Er is vrijwel geen ontkomen aan. Iedereen met een spa heeft wel eens een onderdeel dat moet worden vervangen. Hou ouder de spa hoe moeilijker het tegenwoordig is om aan de juiste onderdelen te komen. Bekende merknamen maken de onderdelen van een bepaalt type maar enkele jaren. Bij elk nieuw type spa op de markt, worden vaak bepaalde producten van oudere types stopgezet. Wij zoeken voor u altijd naar de beste oplossing. Als er een onderdeel niet meer voorradig is, dan kunnen we vaak gebruik maken van een alternatief. Aanpassing van het leidingwerk kan dan wel noodzakelijk zijn.

Spa en jacuzzi onderdelen van Balboa hebben onze voorkeur. Met name zijn we gecharmeerd van de Balboa besturing. Betrouwbaar, duidelijk, makkelijk in onderdelen en service vriendelijk. Vele Chinese spa besturingen hebben we inmiddels kunnen voorzien van een gebruiksvriendelijke Balboa besturing.

Kunt u uw spa onderdeel niet vinden bij ons,┬áneem dan even per email contact met ons op. Wij leveren ook onderdelen voor Chinese spa’s.

U kunt onderdelen vinden in onze webwinkel www.spaonderdeel.nl

spa onderdelen
Well-Tec spa service ook voor onderdelen

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service