Chinese Spa

Chinese spa

De Chinese spa vormt in Nederland een belangrijk deel van alle spa’s. Toch kunnen deze voor veel stress zorgen.

Gelukkig zijn veel Chinese spa baden al voorzien van een betrouwbare balboa spa besturing. Deze zijn veiliger en minder gevoelig voor storingen. De display is beter en goed afleesbaar.

Chinese spa’s met een ingebouwde Chinese besturing, vertonen na enkele jaren vaak onverklaarbare storingen. De reden is de kwaliteit van de besturing. Na 2 tot 4 jaar, dienen de eerste symptomen zich aan, met vaak niet te achterhalen storingen. Haarscheurtjes in de display en slechte schakelingen in de besturing zijn een voorbeeld hiervan. Dient dit probleem zich bij u aan, dan is ons advies de besturing te vervangen.

Natuurlijk kunt u proberen de originele Chinese spa besturing te laten repareren, maar na enige tijd komt al snel een volgende storing. Bovendien zijn niet altijd de juiste onderdelen meer verkrijgbaar. Pompen, blower en ozonator kunnen veelal zonder problemen worden vervangen. Pompen etc staan los van het vervangen van de besturing door een Balboa besturing. 

Meteen vervangen van de besturing is kosten besparend. Geen problemen meer met onderdelen en betrouwbaarheid, dus oprecht plezier van uw spa. 

Balboa besturing

Wij hebben al veel klanten tevreden mogen stellen door de besturing te vervangen. Uw spa is er tenslotte veiliger en betrouwbaarder door. Wij zweren bij een besturing van Balboa. Deze hebben hun kwaliteit al lang bewezen. Onderdelen zijn geen probleem, altijd op voorraad en betaalbaar. Erg handig dat de display goed afleesbaar is en dat bij een storing wordt gewaarschuwd door middel van een code in de display. Deze code geeft u aan ons door en wij weten wat ons te doen staat. Natuurlijk krijgt u alle uitleg en een speciale kaart ter ondersteuning. Makkelijker en sneller kan het niet. 

We begrijpen dat u meer informatie wil hebben, daarom kunnen wij geheel vrijblijvend bij u langs komen om alle mogelijkheden eens rustig te bespreken.

Vul ons contactformulier in en daarna kunnen we samen overleggen wat bij u de beste oplossing is.Share on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn

Meer weten? Neem contact met ons op! »