Spa en veiligheid voor uw kinderen.

 

U moet toezicht houden om ervoor te zorgen dat kinderen in een spa veilig zijn.

 

Het meest voor de hand liggende gevaar is in een onbewaakt moment. Daarom is het essentieel om kinderen te begeleiden die gebruik maken van een spa. Kinderen die in de buurt van een ongebruikte spa spelen zijn ook in gevaar. Zorg ervoor dat uw spa is afgedekt eventueel met kinderslot om toegang tot de spa te verhinderen. Spa covers moet sterk genoeg zijn om het gewicht van een kind te weerstaan, kinderen klimmen en stoeien graag.

Beperk de lengte van de tijd die kinderen in de spa doorbrengen. Hun huid is dunner en minder goed in staat om te gaan met hoge watertemperaturen. Te lang gebruik van een spa door een kind kan leiden tot oververhitting of brandwonden van de zon op de huid. Let op dat de temperatuur van het water niet te hoog is om Hyperthermie te voorkomen.

Vertel de kinderen in een spa dat ze uit de buurt van de filter moeten blijven. De krachtige zuigende werking in het filter compartiment kunnen de handjes vast zuigen en zelfs lange haren. 

Kinderen kunnen in de verleiding komen om elektrische apparaten, zoals radio’s, naar de spa te brengen om naar muziek te luisteren. Elektriciteit en water is een gevaarlijke combinatie. Leg aan de kinderen uit dat ze nooit moeten gebruiken maken van elektrische apparaten in de spa.

Houd dus toezicht op de kinderen, een onbewaakt ogenblik kan teveel zijn. Behoed u daarvoor en zorg dat een spa ook daadwerkelijk ontspanning biedt.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service