Spa filter reinigers

Hoe moet je een spa filter reinigen, wij doen het even uit de doeken.

 

Een spa filter reinig je elke week, liefst op dezelfde dag bv vrijdags. Zo wen je eraan en wordt het een automatisme. Dat is ook nodig, want een spa filter moet schoon zijn omdat die alle vuil verzameld uit je spa. Welke spa filter reinigers zijn er.

Er zijn twee manieren van reinigen, handmatig of met behulp van een speciaal ontworpen apparaat. Handmatig bedoel ik met een sterke waterstraal uit de tuinslang. Hiermee spuit je het vuil los tussen de lamellen, boven een rioolputje. Laat het filter eventueel eerst weken in een azijn oplossing. Gebruik nooit een hogedrukreiniger,

Een andere manier is het gebruik van hulpmiddelen. Je hebt daarvoor de Estelle spa filter reiniger de Filter Flosser de FilterBlaster 1000 de Spa Cycloon Filterreiniger en de Aqua Comb Spa.

Estelle spa filter reiniger.

Estelle spa filter reiniger

Estelle spa filter reiniger

Deze werkt met waterkracht en zonder chemicaliën dus geen belasting van het Eco systeem
De Estelle spa filter reiniger verbruikt 80% minder water en het werkt schoner voor uzelf, u wordt er niet nat van. U zet het filter in de Estelle spa filter reiniger, U sluit de slang aan en zet de kraan open. Het spa filter is schoon in een minuut en kan terug worden geplaatst in uw spa.

Filter Flosser

Filter Flosser

Filter Flosser

Een Filter Flosser zorgt ervoor dat de vele stralen precies tussen de lamellen van het filter spuiten. De Filter Flosser is van stevig materiaal gemaakt en heeft een goede handgreep. De water stralen zijn krachtig dus is de reiniging optimaal. Nadeel, u kunt er zelf nat bij worden.

Spa Cycloon filter reiniger

spa cycloon filter reiniger

Spa cycloon filter reiniger

Cyclone is aangepast met een nieuw uiterlijk die lekken voorkomt. Hij heeft langere borstels om dieper in de plooien te reinigen.

De Cyclone filterreiniger is een reinigingsapparaat voor spa-filters ontworpen door Darlly.  Veel meer vuil en vet worden hiermee verwijderd dan traditionele reinigers. Dit is het eerste apparaat met borstels en krachtige waterstralen,

Aqua Comb Spa filter reiniger

Aqua Comb spa filter reiniger

Aqua comb spa filter reiniger

De Aqua Comb Spa filter reiniger is speciaal ontworpen voor ondiepe geplooide filters die worden gebruikt in de meeste standaard spa’s, evenals grotere zwem-spa’s.

HOE WERKT EEN SPA AQUA COMB?

Spuit de filter in met een filterreiniger; laat 5 minuten intrekken. De reiniger helpt alle actieve bio-materie op het filter te doden en maakt het vuil losser en zachter. De Spa Aqua Comb combineert een platte brede spray die werkt als een muur met middellange kam. Deze opent de plooien  zodat de spray goed diep in de hals kan komen. 

 

FILTER BLASTER 1000 spa Filter reiniger

spa filter reinigers

Filter Blaster 1000

Moe van het schoonmaken van filters? De Blaster 1000 automatische filterreiniger roteert automatisch uw spa filter terwijl krachtige stralen gericht water spuiten om de filterplooien schoon te maken. Zijn unieke horizontale oriëntatie zorgt ervoor dat vuil gemakkelijk uit het filter worden verwijdert, 

De Blaster 1000 is volledig automatisch! Zet gewoon je filter erop, draai het water aan, en het apparaat doet de rest. Het duurt slechts een paar minuten om de meeste filters te reinigen.

KENMERKEN

  • Geschikt voor filtermaten tot 50 cm (20 inch) lang
  • Heeft 9 spuitstralen verspreid over zijn volledige extensie

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service