Spa lucht regeling

 

Spa Lucht regeling, extra comfort en massage.

 

spa lucht regeling

spa luchtregeling

In uw spa is de mogelijkheid om extra lucht toe te voegen aan de jet-stralen. Dit zorgt voor een betere massage en het echte Wellness gevoel. De vele luchtbubbels geven een fijn gevoel aan de huid en een extra dimensie aan de beleving van een spa bad. Jammer is het dat vaak de lucht blazer ook zorgt voor meer geluidsoverlast. Dan zou u denken om de lucht blazer, ook wel blower genaamd, goed in te pakken om het geluid te reduceren. Doe dit niet, want dit apparaat moet ten alle tijden veel lucht kunnen aanzuigen. 

De lucht regeling kan nadelig zijn in de elektriciteitskosten. Dit is ook vaak een reden dat gebruikers van de lucht-blower achterwege laten. Tegenwoordig zijn er lucht-blowers die een ingebouwde verwarmingselement bezitten. Wilt u meer weten informeer er dan gerust naar.

TIP!

Zorg ervoor dat de luchtkleppen gesloten zijn wanneer u de spa niet gebruikt. Dit regelt u met de luchtinlaat knop. De spa lucht regeling zorgt ervoor dat het water koeler wordt. Als u de spa niet gebruikt en de luchtklep open laat, zal het spa water afkoelen en ertoe leiden dat uw verwarming vaker zal inschakelen. 

Als u de luchtregeling gebruikt voor extra kracht bij het schoonmaken van de leidingen, houd dan rekening met veel schuimvorming. Wordt de schuimvorming te gek, zet de lucht regeling dan weer gewoon dicht.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service