spa pomp, verwarming kapot of lekkage

 

Spa pomp kapotspa pomp, verwarming kapot of lekkage

Een kapotte spa pomp is vervelend als u daarmee wordt geconfronteerd. Meestal denk iu dat de pomp zal moeten worden vervangen en daarom veel geld kwijt bent. Maar gelukkig kan er vaak een pomp onderdeel worden vervangen om de pomp weer in orde te brengen.  Is toch vervanging noodzakelijk dan is er ook nog een mogelijkheid een goedkopere toch goede pomp in te zetten.  Wij overleggen dit natuurlijk met u tijdens het bezoek en zoeken samen naar de beste oplossing. Is een spa pomp kapot, dan wil dit niet altijd zeggen dat het veel geld moet kosten.

Spa lekt

Als de spa lekt heeft u waarschijnlijk ergens water zien staan dat normaal niet staat. Gewoonlijk wil het nog niet zeggen als de spa lekt, dat er iets groots aan despa service hand is. Een lekke spa kan verschillende oorzaken hebben. Het kan een lekke pomp zijn een gescheurde leiding of bijvoorbeeld een slechte lijmverbinding. Mijn ervaring, als de spa lekt is dit meestal snel gerepareerd. Ik repareer al ruim 13 jaar spa lekkages. en doe dit altijd bij u thuis. Mocht de spa lekkage moeilijk te vinden zijn, dan gebruiken speciale apparatuur. TIP gebruik liever geen vloeibaar dichtmiddel.

Kapotte spa verwarming

Met een kapotte spa verwarming is de spa onbruikbaar. Daarom hoort dit bij de meest vervelende spa storingen. Een haperende spa verwarming kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld vuile filters  komt veel voor, of een te lage waterstand. Controleer dat altijd eerst. Is dit allemaal goed en komt u er verder niet uit,spa verwarming kapot dan kijk ik de techniek na op storingen en zorgen wij voor de gepaste oplossing.

Andere spa storingen

Spa pomp, verwarming kapot of lekkage Bij elke spa of Jacuzzi, moet er wel eens een reparatie  of onderhoud worden uitgevoerd. Wij repareren elke spa storing aan elk merk, ook een Intex spa.  Alle Onderdelen voor de spa kunnen we vervangen of repareren. We kijken altijd met u naar de voordeligste oplossing. Als uw spa onderhoud nodig heeft, neem dan snel contact op voor een afspraak. Wij verzorgen elke spa  gedegen want met de juiste service voor uw spa bent u het beste gedient. Well-Tec spa en jacuzzi service  is al 12 jaar bekend in spa onderhoud in heel Nederland. Onze werkwijze en eerlijkheid spreken u als klant aan. Wij verkopen  geen spa’s, maar doen alleen spa reparatie’s. Dus spa pomp, verwarming kapot of lekkage  maar ook alle andere spa problemen dan zijn wij uw optimale keuze. Wij helpen en voorzien u ook van de nodige informatie en tips

Well-Tec Spa & Jacuzzi Service is een begrip in Nederland.

Well-Tec Spa Service beoordelingen

Onze vele klanten zijn erg positief over onze spa service en dat willen we graag zo houden. We hebben alle kennis in huis en zijn toegewijd om uw spa in goede conditie te maken en te houden. Heeft u nog reden tot twijfel? Ervaar zelf onze spa service en onderhoud. Laat u verrassen door onze inzet en lage prijs.

Well-Tec Spa & Jacuzzi Service voor spa reparaties en onderdelen.

spa reparaties en spa onderdelen

Daarnaast kunt u, behalve spa reparaties, ook voor spa onderdelen als bijvoorbeeld, ozonator of jacuzzi verwarming bij ons terecht.  Ook vind u er de AquaFlow en Waterway pompen, Spa besturingen en prints, Spa filters en Chinese spa onderdelen

Zie verder naar beneden!

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service