Huid problemen, irritatie of uitslag van uw spa?

Over de hele wereld bieden hottubs en spa’s een prachtige, veilige en gezonde ervaring voor miljoenen mensen. Als uw spa schoon, evenwichtig en ontsmet is, kan het voor u hetzelfde bieden. We bespreken spa problemen en preventie.

Dezelfde factoren die onze spa’s aantrekkelijk maken: warm, nat en bruisend water, kunnen bij een slecht onderhouden spa of hottub, aantrekkelijk zijn voor microben. Sommige van deze microben kunnen ons ziek maken. Heet water opent de poriën en geeft microben een gemakkelijkere route voor een mogelijke infectie. We kunnen de vervuilde waterdruppels die in de lucht vrijkomen inademen.
 

Hottubs of spa’s zijn geen kleine zwembaden.

spa problemen, vieze spaDoor een warmere watertemperatuur, lager water volume en hogere belasting moet een beetje extra zorg worden besteed om de waterkwaliteit van de spa te garanderen. Ons lichaam heeft een prachtige weerstand tegen ziekten. Wij zijn voortdurend blootgesteld aan microbe-organismen overal om ons heen, waar we zelden ziek van worden.
Boosdoeners zijn verschillende vormen van Pseudomonas bacteriën  wat invloed kan hebben op oren, ogen, huid (Huiduitslag) en de luchtwegen. Het micro-organisme dat de legionella veroorzaakt wordt vaak gevonden in deze omgeving, bijzonder op de bodem. Het kan gedijen in warm water waar het niveau van ontsmettingsmiddel minder is. Ook bekend is de Myobacterium avium, wat kan leiden tot griepachtige symptomen.
Gelukkig kunnen de meeste problemen met micro-organismen worden voorkomen door een passend onderhoud en controle van de spa. Goed onderhoud is de beste verdediging tegen infecties of andere problemen.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service