Spa reiniging

Spa reiniging om vuil opbouw te verwijderen en te voorkomen.

 

Uw spa onbezorgd gebruiken is wat u voor ogen hebt. Terecht natuurlijk, als u voldoende op de hoogte bent wat u ervoor moet doen om de onbezorgdheid in stand te houden.

 

Heeft u een nieuwe of  gebruikte spa,  het gebruik en onderhoud ervan zijn hetzelfde. Bent u in het bezit van een gebruikte spa, let dan even op.  U staat versteld wat voor viezigheid er vrij kan komen van de vorige eigenaar. Geef toe dat het idee alleen al, om in een vieze spa van een ander uw kinderen of uzelf toe te laten, geen aanrader is. Huidproblemen of ziektekiemen liggen op de loer om u te vergezellen. Dit willen we niet en zal daarom drastisch moeten worden bestreden.

spa reiniging

Spa reinigen lost de biofilm op.

Dit is de reden dat wij u een  complete spa-reiniging  adviseren. We maken gebruik van het nieuwste product op dit gebied. Uw spa is weer zuiver en de leidingen ontdaan van de vieze biofilm. Een spa die weer lekker fris en hygiënisch is. Dit is tevens de basis om uw spa verder goed te onderhouden om herhaling te voorkomen. Er zijn voldoende middelen voor goed water onderhoud die tevens afzet van een biofilm voorkomen. Prima voordeel is de werking van de massage jets, deze zullen beter werken en pompen worden minder belast.

 

Lees ook deze link 

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service