Spa covers

spa cover nodig

Bij slechte spa covers  is de isolatie waarde sterk verminderd.

De elektriciteitskosten gaan ongemerkt omhoog. Een gebroken spa cover is een bron van bacteriën. 

Spa covers hebben wij meer dan 300 spa op voorraad. Daarnaast hebben we covers voor de meeste standaardmaten. Nieuwe cover modellen en maten worden voortdurend toegevoegd.

Bovendien zijn onze spa covers Amerikaanse kwaliteit. Voorzien van een doorlopende warmte isolatie over de gehele cover. De spa covers zijn vervaardigd uit 1,5 lbs isolatie materiaal. De dikte is aflopend van 10-6 cm. Verder is het isolatiemateriaal vacuüm geseald in plastic. Hierdoor is het cover volledig afgesloten om vocht te weren. De covers zijn voorzien van twee versterkte handvatten. Tenslotte worden de covers verpakt in stevige kartonnen dozen.

spa cover

Een nieuw spa cover lekker ligt en handelbaar

 

De coverlift

Bij een zware spa cover, heeft de coverlift een veel kortere levensduur. De coverlift is niet op zo’n gewicht berekend.

Nieuwe coverliften leveren wij tegen een goede prijs. Monteer gelijk een coverlift bij uw nieuwe cover. Met een coverlift heeft uw cover extra bescherming. 

Via het invul formulier geeft u de juiste maten op. U kunt deze aan ons doormailen en wij zorgen voor  de rest.

cover protector

cover-protector

Wij geven u goed advies hoe u de nieuwe spa afdekking kan onderhouden. Neem vrijblijvend contact op als u meer informatie wilt. Een goed cover hoort bij uw bad en verdient de nodige aandacht. U kunt uw cover extra beschermen met onze spa cover beschermhoes.

Winkel voor meer spa onderdelen.

 

 
Meer weten? Neem contact met ons op! »