Spa cover nodig?

spa cover nodig

Spa Cover nodig? Bij een slechte spa cover is de isolatie waarde sterk verminderd.

De elektriciteitskosten gaan ongemerkt omhoog. uw gebroken spa cover is een bron van bacteriën. 

Wij bieden wij een grote voorraad van meer dan 300 covers. Daarnaast hebben we covers voor de meeste standaardmaten. De nieuwe cover modellen en maten worden voortdurend toegevoegd.

Al onze spa covers zijn van Amerikaanse kwaliteit. Daardoor zijn ze voorzien van een doorlopende warmte isolatie over de gehele cover. Bovendien zijn de covers vervaardigd uit 1,5 lbs isolatie materiaal. De dikte is aflopend van 10-6 cm. Het isolatiemateriaal is vacuüm geseald in plastic. Hierdoor is het cover volledig afgesloten om vocht te weren. Ook zijn de covers voorzien van twee versterkte handvatten. Tenslotte worden de covers verpakt in stevige kartonnen dozen.

spa cover

Een nieuw spa cover lekker ligt en handelbaar

 

De coverlift

Vanwege een zware spa cover, heeft de coverlift een veel kortere levensduur. De coverlift is niet op zo’n gewicht berekend.

Nieuwe coverliften leveren wij tegen een goede prijs. Monteer gelijk een coverlift bij uw nieuwe cover. Met een coverlift heeft uw cover extra bescherming. 

Via dit formulier geeft u de juiste maten op. Vervolgens kunt u deze aan ons doormailen en zorgen wij voor  de rest.

cover protector

cover-protector

Wij geven u goed advies hoe u de nieuwe spa afdekking kan onderhouden. Neem vrijblijvend contact op als u meer informatie wilt. Een goed cover hoort bij uw bad en verdient de nodige aandacht. U kunt uw cover extra beschermen met onze spa cover beschermhoes.

Ook voor andere spa onderdelen kunnen wij u verder helpen.

 

 Share on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn

Meer weten? Neem contact met ons op! »