Spa water onderhoud.

Over heel de wereld bied goed spa water onderhoud, hottubs en spa’s een veilige ervaring voor miljoenen mensen.

Is uw spa schoon en ontsmet, dan is het voor u ook veilig. We bespreken spa water onderhoud, problemen en preventie ervan.

Goed spa water onderhoud zorgt ervoor dat onze spa aantrekkelijk is. Warm, nat en bruisend, zijn factoren voor opbouw van schadelijke microben. Deze microben kunnen ons ziek maken. Heet water opent de poriën. Het geeft microben een route voor een mogelijke infectie. We kunnen vervuilde waterdruppels in de lucht inademen. Hierom is Spa water onderhoud erg belangrijk

 

Hottubs of spa’s zijn geen kleine zwembaden. spa water onderhoud

Een spa heeft een warme watertemperatuur en een lager water volume en hogere belasting. Extra zorg moet worden genomen om de waterkwaliteit te garanderen. Ons lichaam heeft een prachtige weerstand tegen ziekten. Wij zijn voortdurend blootgesteld aan microbe-organismen om ons heen. Gelukkig worden we zelden ziek.
Boosdoeners zijn verschillende vormen van Pseudomonas bacteriën.  Deze kunnen invloed hebben op oren, ogen, huid en luchtwegen. Het micro-organisme dat de legionella veroorzaakt wordt vaak gevonden in deze omgeving. Het kan gedijen in warm stilstaand water. Hier is het ontsmettingsniveau vaak onvoldoende. Bekend is de Myobacterium avium, die kan leiden tot griepachtige symptomen.
De meeste problemen met micro-organismen kunnen worden voorkomen. Passend spa water onderhoud en controle van de spa is de oplossing. Goed onderhoud is de beste verdediging tegen infecties of andere problemen.
 

Wij informeren u graag hoe u uw spa water moet onderhouden.

In de praktijk komen wij huid problemen tegen. Niet altijd is de spa de schuldige hieraan. Preventief optreden is een must in het onderhoud van uw spa en hottub. Denkt u onvoldoende op de hoogte te zijn in het onderhoud van uw spa? Twijfelt u niet goed voorgelicht te zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we wat we kunnen verbeteren. Vele factoren in uw spa kunnen van invloed zijn.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service