Spa wintercheck

Is een spa wintercheck verstandig?

spa wintercheck

Maak hier een afspraak

 

Waarom zou u een spa wintercheck willen laten doen? Het makkelijkste is een spa kopen en gewoon gebruiken.

Dat gaat jarenlang goed, totdat er een mankement aankomt. Volgens de klant heeft het jarenlang goed gegaan en nu opeens heeft hij een storing of lekkage.

U koopt een nieuwe auto en gebruikt deze naar tevredenheid. Het duurt echter niet lang dat u zich afvraagt of de auto niet eens naar de garage moet. U wilt niet hebben dat er ook maar het minste aan uw auto mankeert. Preventief onderhoud heet dit, voorkomen dat er iets aan je auto aankomt.

Akkoord een spa is geen auto, maar de kosten voor een spa zijn niet gering en zeker niet als je het energie verbruik erbij rekent.

Een spa wintercheck kan narigheid voorkomen.

 

Als u met uw auto naar de garage gaat kan een week erop toch plotseling iets stuk gaan. Dat kan altijd gebeuren. Dit geld ook voor een spa. Een service beurt wil niet zeggen dat er niets onverwachts kan gebeuren. Dat is altijd mogelijk. Maar, een spa wintercheck kan wel  inhouden, dat bijvoorbeeld een lekkende pomp  op tijd wordt ontdekt, of een verwarming die aan roest onderhevig is wordt gerepareerd om kortsluiting te voorkomen.

Deze twee voorbeelden repareren, voorkomt dat u later nog meer schade heeft. Een lekkende pomp wordt niet direct opgemerkt en een roestige verwarming ook niet. Repareren zorgt ervoor, dat de lekkage aan de pomp niet verder gaat en het lager en anker niet gaan roesten. Doet men dat niet, dan moet op termijn de hele pomp worden vervangen en de kosten gaan dan flink omhoog. Een roestige verwarming gaat steeds verder, tot het moment dat de spa wintercheckstroom uitvalt. Paniek want wat is er aan de hand. De verwarming is zover doorgeroest dat de stroom uitschakelt. En dat is maar goed ook. 

Een wintercheck is belangrijk.

 

Bovenstaande leert dat een wintercheck aan uw spa dus niet overbodig is maar eerder belangrijk. Tijdens een wintercheck worden nog meer punten nagekeken die belangrijk zijn om de winter beschermd door te komen. Wij geven u tips als we merken dat een klein beetje meer aandacht voor uw spa een voordeel kan zijn. De meeste mensen vinden de spa in de winter romantisch en rustgevend, zorg er dan ook voor dat u echt ongestoord kan genieten.

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service