Well-Tec spa service bestaat 9 jaar

En intussen een bekende spa monteur voor alle reparaties en onderdelen voor alle merken spa’s in Nederland.

 

Well-Tec spa service bestaat 9 jaar. Nu in totaal ruim 20 jaar werkzaam in de wellness industrie als spa monteur. Voorheen als spa monteur bij een werkgever die Wellness producten op de markt bracht. Hier leerde ik alle facetten van de producten en ultiem relaxen kennen.

Na een dienstverband van 12,5 jaar kreeg ik als cadeau mijn ontslag. Ontslag wegens economische reden, de voorloper van de ontslaggolf die jaren zou aanhouden. Ontslag ook met een rouwrand. Het meewerken aan opbouw en ontwikkeling van dit bedrijf werd me abrupt ontnomen. Werk dat me uitstekend afging, natuurlijk met vallen en opstaan, maar ik had een plaats veroverd als alleskunner. 

Na deze diepe ontluistering moet je toch weer verder. Klanten van mijn ex werkgever namen contact met me op of ik hun toch niet wilde verder helpen. Daarbij uitspraken deden als “waarom begin je niet voor jezelf”? Dit was het eerste handvat dat me ertoe bracht op internet naar manier te zoeken hoe je voor jezelf werken als spa monteur tot stand brengt. Wat erbij komt kijken en of ik dat wel zou kunnen. Het heeft me ruim een jaar geduurd om Well-Tec Spa en Zwembad Service op te richten.

Spa- specialist

Het was me in het begin al snel duidelijk dat dit niet lang zou duren. Het werken aan een zwembad en repareren van spa baden ging niet samen als eenmansbedrijf. Ik ging verder zonder zwembaden en richtte me volledig op alle merken spa’s en spa besturingen. Maakte een compleet nieuwe website en liet me zien op sociale media. In het begin waren er in heel Nederland maar twee bedrijven die zich toelegde op spa service. Het resulteerde als spa monteur in vele aanvragen vanuit heel Nederland en gedeeltes van België. Zelfs in Duitsland wisten en weten ze nog steeds me te vinden.

Ik wist hoe het niet moest, dat had ik ook geleerd. Mensen benader je als mens, niet als een object waar je snel geld aan wil verdienen. Ik ging voor dat beetje extra wat een klant waardeert en jezelf een blij gevoel geeft. Moeilijk is dat niet, menselijk wel. Verder ging ik met het opzetten van een webwinkel zodat klanten ook vertrouwd spa producten konden kopen. Zo kon ik met mijn klanten en toekomstige klanten een goede verbintenis onderhouden.

Nu is de concurrentie gegroeid, het gebied voor reparatie is daardoor iets kleiner geworden. Mensen in het hoge noorden van het land kunnen nu korter bij huis service zoeken. Well-Tec spa service blijft voorlopig een begrip in de spa wereld en dat willen we graag zo houden.

reparatie aanvragen voor een spa monteur bij:

Direct contact

Well-Tec, spa en bubbelbad service en onderhoud.

Wij zijn uw spa en bubbelbad specialist. Wij helpen u met het onderhoud en de reparatie van uw spa of bubbelbad.

info@well-tec.nl
06 282 076 73
KvK nummer: 17284329

Zoeken op categorie:

Recent op deze site:

spa service